Praktikum, praktikum

Assalamualaikum hehehe

hari ini sudah hari ke 5 saya berpraktikum, bermkana tinggal lagi 15 hari saya akan berada di sini.
Jumaat saya tiada kelas, dan semalam tak sempat nak isi kelas ganti. so hari ini sangat terkontang kanting.
ok for the record, praktikum skolah nie je ada 15 orang dan dua org lagi PBS . 

fuhh fuhhh . ramai tak ramai? tapi syiokk laaa ramaiii, bleh borak2, bleh tnya mcm2.
kita manusia nie perlu belajar dari semasa ke semasa.
ahaaaaa semalam dah masuk kelas Tahun 5 Nilam. eh lupa nk mensi,
praktikum first nie telah dijalankan SK Alam Damai, Persiaran Bistari, 56000 Kuala Lumpur hehehe.
ok2 sambung cerita tadi, masuk kelas 5 nilam, fuh fuhhhhh, kelas first, ingt senang nak kawal,
tapiiiiii kenyataannnyyyaaaaaaaaaaaaaa ALLAH saja yang tahu betapa kelang kabutnya aku hahahaha
tapi so far ok saja, mayba kena bnyk lagi research pasal bebudak nieh.

ok, hari nie duk dekat bilik mesyuarat je, tak tahu nak buat apa. haha
nah souvenir dari Hanis Izzati hhehee a.k.a Hana Zatie(nk muntah) hahahaha



sekian, Wassalam ;*

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Hada Labo?

Hidup Baru