Posts

Showing posts from January, 2013

Hada Labo?

Image
Assalamualaikum, 

hehehe lama dah tak menyinggah di sini.
hari ini saya berjalan bersama ibu dan bapa saya,
dan yang paling best, tanpa kehadiran adik-adik lelaki saya,
yang sememangnya suka pau duit saya T_T

hehehe ok ok .

straight to the point lah kan.
hari ini saya membeli produk baru untuk kulit wajah saya.
orang kata tak elok tukar-tukar nie kan,
tapi kita mencari yang terbaik antara yang terbaik..

sebelum nie saya guna produk SimplySiti .
range harga yang tak brapa murah dan tak berapa mahal .
produk dia yang paling saya gemari adalah BB Cream dia.

sekali sapuan di muka dah cukup nak tutup segala bekas-bekas jerawat yang ada.
tak berminyak dan tahan selama 6 jam . woowwww .

tadi jalan-jalan dekat Watson , abah beli losyen bau macam cokelat. nyum nyum nyum .
kita pakai losyen yang sama Abah hehehehe . 


ok2 . back to the tittle . 

HAda LABO?
apakah itu???? haaaaa

Hada = Kulit
Labo = Makmal

so gabungkan? Makmal Kulit laaa . bukan kulit makmal yeeeee . 
pertama kali guna pencuci muka dia, perghhhh,
tiada b…