Hada Labo?

Assalamualaikum, 

hehehe lama dah tak menyinggah di sini.
hari ini saya berjalan bersama ibu dan bapa saya,
dan yang paling best, tanpa kehadiran adik-adik lelaki saya,
yang sememangnya suka pau duit saya T_T

hehehe ok ok .

straight to the point lah kan.
hari ini saya membeli produk baru untuk kulit wajah saya.
orang kata tak elok tukar-tukar nie kan,
tapi kita mencari yang terbaik antara yang terbaik..

sebelum nie saya guna produk SimplySiti .
range harga yang tak brapa murah dan tak berapa mahal .
produk dia yang paling saya gemari adalah BB Cream dia.

sekali sapuan di muka dah cukup nak tutup segala bekas-bekas jerawat yang ada.
tak berminyak dan tahan selama 6 jam . woowwww .

tadi jalan-jalan dekat Watson , abah beli losyen bau macam cokelat. nyum nyum nyum .
kita pakai losyen yang sama Abah hehehehe . 

Abah punya losyen (kanan) saya punya losyen (kiri) hahaha 

ok2 . back to the tittle . 

HAda LABO?
apakah itu???? haaaaa

Hada = Kulit
Labo = Makmal

so gabungkan? Makmal Kulit laaa . bukan kulit makmal yeeeee . 
pertama kali guna pencuci muka dia, perghhhh,
tiada bau wangi dan tidak meninggakan sisa sabun !
ok untuk pengetahuan semua, pencuci muka yang baik adalah!
TANPA PEWANGI ! dan Hada Labo memang pure ingredient .
no ALCOHOL , no FRAGRANCE , no MINERAL OIL . 100% free from all of that.
first time guna tadi, sebelum solat Asar, cuci2 mcm biasa,
lepas tu lap muka. ok selalunya, sebahagian pencuci akan tinggalkan
kesan bersabun atau permukaan yang licin,
tapi tidak pada Hada Labo. hehehe
ok ok . lepas tu bila keringkan muka,
kulit kita selalunya rasa tegang kan?
tidak juga pada Hada Labo .
sangat bersih dan segar .
setakat nie mampu beli pencuci muka la kan,
masuk elaun nanti, haaaa siaplah.
segala produk Hada Labo saya beli hehehe .
harga dia Ok la, tak mahal sgt dan mampu di miliki.

Tadaaa! Inilah dia Hada Labo!! hehe
ok, setakat itu saja,
sejak cuci muka tadi, saya ambil wuduk je,
dan muka masih segar tak berminyak pun.
jadi , kepada yang nak cuba produk baru tu,
cubalah Hada Labo, sangat berbaloi-baloi hehehehe .

Comments

  1. faham ka ap dia tulih kat pencuci tu...huhu

    ReplyDelete
  2. blakang dia ada description kekekekek

    ReplyDelete
  3. hahaha english je . english/japanese hahaha

    ReplyDelete
  4. mcm best jew..
    kat mne nk cari hada labo tu??hehe

    ReplyDelete
  5. Berwuduk Selalu, In Sha Allah kulit muka akan jadi cantik. Ikhlas.

    ReplyDelete
  6. Efa Nur hehehe kat watson ada, guardian pun ada ...

    Anon: insyaAllah, usaha sendiri pun kena ada gak ^_^

    ReplyDelete
  7. I tgh survay..igt nk try la...b4 this I pkai nuriz.

    ReplyDelete
  8. brapa harga ? nk try guna hado labo dh lama cuma tkut mahal jerr, xmmpu laa.. lgipun still blajar ^^

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Hidup Baru

Praktikum, praktikum